Hannhunder som fortjener å bli brukt i avl.

Carnbring Darin 13

Carnbrings Darin Hd A (NUCH Årdalens Oblix-Carnbrings Rea). Har 1Uk på fjell med 9 på felt og 1Uk lavland. Darin imponerte dommerene på Klimpfjell høsten 2014, lyriske kritikker alle 3 dager, lite fugl, men på søndagen lykkes han å få 1UK med 9 på felt. Sterkt. Tidlig jaktmoden, fikk positive tilbakemeldinger allerede høsten 2013 av folk som hadde sett han på jakt. Søster Laleh har 4 x 1 UK, 9 og 8 som best på felt! Moren Carnbrings Rea hadde 5 x 1UK. Rea`s søster Ronja er Riksprovvinner UK på høyfjell. (Det var ikke meningen å reklamere for hunder som jeg har en tilknytning til, men når det kommer et talent utenom det vanlige,må jeg gjøre unntak)
Fikk høsten 2015, på 2 starter, 2x1AK på høyfjell. Vinteren 2016 har han fått 1ELK på fjell.


 


 

Ikaros 10

Ikaros Hd A (NUCH Hedda Isadora-Sognexpressens Bruno). Har 1AK v, 2AK V og 2AK Skog. Kommer fra et meget godt kull der  I-Tilde og I-Sjersant Tips har 1 UK. Moren NUCH Hedda Isadora (Blo-Del Rade Savic-Iza). Har gjordt det godt på prøver 1AK skog og 2VK. Faren Sognexpressens Bruno (Nordarypas kv Lille RA-Cita  Dei Lessini) har 1 AK skog, vinter og høyfjell. Bruno er brukt en del i avl med gode resultat.  Hvis man er interessert i sydlandsk blod så er Ikaros det nærmeste vi kommer i Norge i dag.

SUCH Bullerbergets GG Chippen 08

Such Bullerbergets GG Chippen Hd B, (SUCH Klevportens PP Gimli-SJCH Fågebergets Ghira). Har 1UK Høyfjell, 1AK Lavland og 1ELK lavland, alle med 8 i feltbetyg.  Faren Gimli (NJCH Aasatruas Pontiac-SJUCH Klevportens Purdey) kommer fra et meget godt kull, hvor søstrene er SUCH Nenya og SJUCH Vilya. Pontiac ble 2 ganger årets avlshannhund i SVK med dette kullet. Det er også den eneste parringen Pontiac har hatt i Sverige. Moren Ghira (SJUCH Kolvmakarens Sebulan-Korpfjellets AGK Asti). Høyfjellshund med 3x1Elitklass, alle med 8 i feltbetyg! SJUCH Kolvmakarens Sebulan er en av de mest brukt avlshanner i Sverige, også en av de som har avlet flest CH. Korpfjellets AGK Asti kommer fra Rune Johannesen, Kongsberg.

SUCH Kappetorp G Rick 09

SUCH Kappetorps G Rick Hd A (KS Rocky V Neuarenberg-SJUCH Towas Gertrud). 1UK Skog og nr.2 på Svensk Riksprov med 9 i feltbetyg! 2010. 1AK Lavland.Faren Rocky er en av de mest brukte avlshanner i Tyskland. Moren Gertrud (Tierbuas Frei-Esy v Jydebek) kommer fra et meget godt kull, med søsknene NUCH Birk, Such Carma og Ossy. En ung hund med mye tysk blod i seg som har bevist at han takler nordiske forhold.

Tirsbæk Kejser 07

Tirsbæk Kejser Hd A. (KS Baron V Donauland-Nørre Skindbjergs Stella). Middels stor hannhund som har gjort det meget godt på prøver 2x1AK, 5VK, 3VK og 1VK m.Cacit. Har et utrolig trøkk og konkuransse innstinkt. Søsteren Freja har samme gode kvaliteter, også høyt plassert i VK. Faren KS Baron er en hannhund som har avlet meget godt i Sverige og Danmark. I Norge har han avkomm med 1UK og 1AK høyfjell. Moren Nørre Skindbjerg Stella (Søborggårds Max-Bislev Soffi) kommer fra et godt kull, hvor søsteren DKUCH Steffi er avlstispe hos kennel Bislev og hun har også avlet flere VK hunder, 5 stk tror jeg.

| Svar

Nyeste kommentarer

28.07 | 02:57

LYHYTKARVAINEN SAKSANSEISOJA LKSS (119), UROS
FIN MVA FIN KVA ALAJOEN ARES FIN20570/00A
SSK https://tietokanta.saksanseisojakerho.fi/koira/FIN20570/00
SKL https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN20570/00&R=119

12.01 | 09:52

Dette er interessant! Hold meg gjerne oppdater. Har sendt deg forespørsel pr e-post.
Simen

08.04 | 09:20

Hei Er det upassende om å tipse om noen hannhunder jeg synes er interessante?
Tyske TZB0759/13 Nikolaus vom Pittental
Norske Tiurjegerns Solo

10.01 | 10:20

Veldig fin side pappa!